3.1. Internet on markkinointikanava

Internet on markkinointikanava

Internet on markkinointikanavaYksi yritys, monta markkinointikanavaa ja yhtä monta domainia. Yhdellä yrityksellä on tai vähintäänkin tulee olemaan monta domainia, eli monta markkinointikanavaa. Jokainen domain on yrityksen yksi markkinointikanava, jolla lähestytään potentiaalisia asiakkaita, kuluttajia tai yritysasiakkaita tietystä tarkemmin kohdennetusta lähestymiskulmasta.

Millä sinä erottuisit netissä mieluisasti? Yleisesti ottaen kaikki haluavat omata sellaisen verkkotunnuksen, jonka kuluttajat muistavat heti ensi näkemältä. On syytä miettiä todella tarkkaan, millä ja miten vahvalla domainilla ja/tai domainlogolla – eli markkinointivälineellä sinä lähdet menestyksekkäästi valloittamaan internetmarkkinoita.

Lähitulevaisuudessa kuluttajat tuntevat entistäkin harvemmin itse yrityksen tai edes sen nimeä, koska heille riittää pelkkä domain. He puhuvat vain siitä nimestä ja sisällöstä muille, eivät juuri laisinkaan itse yrityksestä, ja siksi markkinointikanavat ja vahvat domainit tulevat nousemaan arvostusasteikossa sisällön lisäksi merkittävästi. On kovin helppo antaa suosituksia, kun antaja ja vastaanottaja muistavat kyseisen nimen heti ensi kerralla.